Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Cara baliki dari JB ke GB

Cara baliki dari JB ke GB 1 year 3 months ago #178432

:( ada yang tau gak cara baliki ace 2 yang dah di update dari gb ke JB ? saya pake yang portugal ni MC8, kalo ada tolong di Share ya ....saya dah cari di tempat lain tapi linknya dah dihapus semua.....Help ya :sick:
  • ridoqodar
  • ridoqodar's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Android
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Last Edit: 1 year 3 months ago by ridoqodar. Reason: salah ketik hihiihih
The administrator has disabled public write access.

Re: Cara baliki dari JB ke GB 1 year 2 months ago #180421

gampang gan datang aja ke SSC (Samsung Service Center) disitu agan bakal di bikin os nya default lagi alias dibikin gres baru lagi. :)
  • mayoef_80
  • mayoef_80's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Android
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Here I am
The administrator has disabled public write access.

Re: Cara baliki dari JB ke GB 1 year 1 month ago #182074

First you need Odin to flash your phone . If you're here you propably have got one . I recomend 3.04 or higher or 1.86 version .
1.Connect your phone to PC with Odin Flash Mode (home+ volume down + power during start )
2.In the Odin select PIT , CSC , PDA Files from pack :
disk.yandex.com/public/?hash=...T1iWMkicox0%3D

d-h.st/AZN
It's only one rom with all working files i found in the internet .
It's Rom for Russia (SEB) and will change your region code .
3. Flash
4.Welcome on GB again . For sure to the time of full release of JB .

PIT File only :
www.box.com/s/1e4su0r4h3n0xl5ae8r7
(You can try to flash one file rom . It's can work . Maybe . But more safe metod is using full SEB Rom )

FIRST YOU NEED TO FLASH USING SEB ROM IN POST , THEN ANY GB YOU WANT !
Q and A
1.Did I can flash any GB ROM using one file rom and the added PIT File ?
A:No , you can't . First you need reflash your phone using russian 3 file rom , after this you can do everything you want .
2. It's working ?
If you know what is Odin , how to flash and doing everything like in this how to , for sure this is working .



kalo ada yang mau ditanyakan lagi silahkan :)
  • runboyx
  • runboyx's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Android
  • Posts: 20
  • Thank you received: 2
  • Karma: 1
The administrator has disabled public write access.

Re: Cara baliki dari JB ke GB 1 year 1 month ago #182566

gan numpang nanya, ane udh upgrade k JB lwat KIES tp kok jdi lola yah HH ane trs sring ngeblank lgi :(
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.373 seconds